Published on 8 april 2015 by Beheerder

@ De Schelvis

Daar wordt namelijk elke eerste zondag van de maand een acoustische jamsessie (Acoustic Jam) georganiseerd door Willem Glas en Esther Wolfswinkel (Lady & de Vagebond). Het is vrij toegankelijk en laagdrempelig voor zowel luisteraars als muzikanten. Als je muzikant bent, in je eentje speelt of met een band, net beginnend of geroutineerd, of als je van muziek houd en eens wilt kijken wat er nog meer te halen valt op dat gebied, behalve de gerenommeerde bands die in de bekende en minder bekende kroegen staan geprogrammeerd door het jaar heen, ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij de acoustic jamsessies in cafe De Schelvis!

Acoustic Jam Lady & de Vagebond

Wij vormen een open podium voor muzikanten en zangers/zangeressen, om bijvoorbeeld podium ervaring op te doen, of gewoon eens lekker met andere muzikanten samen te spelen en vooral heel veel lol te hebben! Acoustic JamOm 18.00 trapt de huisband (bestaande uit gitaar, zang en percussie) af met een eerste set akoestische ballads, waarna aanwezige muzikanten uitgenodigd worden tot het meespelen van bekende en minder bekende nummers. In principe is alles mogelijk en is niets te gek. Alle apparatuur en podium monitoren zijn aanwezig, evenals een drumkit, microfoons, bas en gitaren en een heel arsenaal aan percussiemateriaal. Maar natuurlijk is het ook mogelijk je eigen instrument mee te nemen en in te prikken op onze mengtafel. Elke Acoustic Jam avond is tot nu toe verassend gebleken! Zo hebben we in ruim een jaar tijd al veel verschillende muzikanten uit alle windstreken op bezoek gehad, en hebben al aardig wat beginnende bandjes en muzikanten podium ervaring bij ons opgedaan!

Dusss….. Niets te doen op die saaie zondag avond? Stap die lage drempel over en loop eens binnen bij de Acoustic Jam. Elke eerste zondag van de maand bij cafe De Schelvis in Zuid-Scharwoude.

Tot ziens! Ga naar de facebook pagina van Langedijkers en vind het leuk!

Acoustic Jam

Langedijkers Facebook

Category

Add your comment

Your email address will not be published.